HOME   ¦   NEWS   ¦   SERVICES   ¦   PRODUCTS   ¦   WEBSHOP

Products info in:                                        Go to fullsize image

WELCOME To

BUSTER GRIPS
  The new generation Golf Grips  
 

 

Det er meget enkelt.   

Først ser vi på det korrekte grep. Du vil bli forbauset over hvor mange golfere som sliter med å oppnå det å holde køllen korrekt. En av årsakene er utformingen på "den gamle type" grep som mange golfere bruker for å holde køllen. Mesteparten av disse golfere feilaktig bruker  håndflaten til å kontrollere køllen med. Den korrekte måten er å holde køllen med fingrene og ikke med håndflaten.

For å forstå dette bedre, sjekk disse eksemplene. Først, ta en kikk på en av dine hansker som som du har brukt en stund, og se hvor den er slitt. Hvis du oppdager slitasje på håndflaten av hansken, eller til og med hull, det er en god indikasjon på at du har feilaktig grep på køllen. Nå, vurder dette eksempelet. Neste gang du er på diving rangen, ta opp en ball og kast den så langt du kan. Stadig, vil du oppdage at du alltid holder ballen med fingrene og ikke med håndflaten. Dette er en naturlig tendens vi har, og av en god grunn.

  • Dine fingre er den raskeste del av din kropp, og hvis du ikke bruker dem på din sving, taper du mye av din svinghastighet.

  • Generelt, du kan ikke holde noe med håndflaten så starmt som med dine fingre. Derfor, hvis du holder køllen med håndflaten, mye av din kontrol med køllehode vil bli tapt, og redusert fart ved treffpunktet.

For mer kontroll, hurtighet og kraft med mindre slicing, grip tak i køllen med fingrene. Den omvendte, reverserende og nyskapende formen på BUSTER GRIPS tillater deg til å holde køllen lett med fingrene på øverste hånd, og derfor fremskaffe det rette korrekte grepet. Med  "Original Reverse Taper Grip" og ny måte å gripe om køllen på, vil du oppnå RETTERE, LENGRE OG MER PRESISE SLAG, se tabell

Formen av Deres hender fastsetter hvordan formen av grepet skal være. Når det er så mange mennesker som prøver naturlige gripingsmetoder, gir det seg bare mening at et grep som faktisk monterer den naturlige formen av hendene blir brukt. Da diameteren på dette grepet er større på den nedre hånden en den øvre vil tendensen for SLICE bli betydelig redusert og over tid forsvinne. Substansen grepet er laget av, (SANTOPRENE) er både fuktighet motstandsdyktig og meget holdbar, dette gir fremragende grep i vått som tørt vær og en levetid på 3-4 ganger lenger enn noe annet grep tilgjengelig. Det kan monteres på alle stål og graffittskaft.

Features

·    Patented reverse taper design

·    Enhanced control for the lower hand

·    Tension free grip helps eliminate slicing

·    Added feel during short scoring shots

·    No need to build up grip with tape

·    Great on any club, including putters

·    Made of durable, moisture resistant, Premium SANTOPRENE  for long wear, and outstanding wet weather playability

·    The Original Reverse Taper Grip is made in USA and fully conforms to the U.S.G.A and The R&A St. Andrews rules of golf      (Follow the link to see the Confirmations letters)

 
 

Links »

Reklamefotograf Sture Nepstad

BUSTERGOLF.Com © 2004 • Privacy Policy • Terms Of Use